Over ons

Uit eigen interesse naar zonnepanelen zijn wij ons meer en meer gaan verdiepen in zonnepanelen. Dit vonden wij zo interessant dat we alle informatie die we gebundeld hadden niet alleen voor ons zelf wilde houden, maar ook wilde delen met iedereen door middel van deze website. Verder is de zonnepaneel ook steeds meer in ontwikkeling en worden zonnepanelen steeds meer voor verschillende doeleinden gebruikt. Wist u bijvoorbeeld dat in Rotterdam alle parkeermeters zijn voorzien van een zonnepaneel om hier hun stroom vandaan halen?

Binnen deze website hebben we verschillende, in onze ogen, belangrijke aspecten over zonnepanelen verder uitgewerkt. Zo kunt u bijvoorbeeld meer te weten komen over de kosten van zonnepanelen of wellicht bent u nog in de oriƫnterende fase en wilt u juist meer weten over zonnepanelen en vraagt u bijvoorbeeld zich af wat zonnecollectoren of zonneboilers zijn? U kunt het allemaal lezen op deze website.

Uiteraard kan een website altijd verbeterd worden en blijft deze in ontwikkeling. Heeft u een vraag of een tip, neem dan gerust even contact met ons op via het contactformulier hieronder.

Bedankt voor uw tijd en we hopen dat we u zoveel mogelijk kunnen informeren over zonnepanelen.

Met vriendelijke groet,

Het team van www.zonnepanelen-expert.nl