Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Zonnepanelen-expert.nl Informatie over zonnepanelen!
Zonnepanelen-expert.nl

Voor appartementen

Misschien woon je al enkele jaren tevreden in een appartement. Toch ben je van mening dat de energierekening wel wat lager uit mag vallen. Zonnepanelen vormen wat dat betreft de ideale oplossing. Ze passen prima bij een appartement, en zijn gelukkig niet eens ontzettend duur. Hoe regel je zonnepanelen voor je appartement?

Zonnepanelen voor je appartement

Inmiddels beschikken al ongeveer meer dan 1 miljoen Nederlandse huishoudens over zonnepanelen. In de toekomst zal dit aantal alleen maar groeien. Een van de voordelen van zonnepanelen is dat ze bij vrijwel elke woning passen. Je vindt ze zowel bij eengezinswoningen als vrijstaande woningen en appartementen. Zonnepanelen worden bovendien steeds kleiner, efficiënter en goedkoper. Daardoor is het plaatsen van zonnepanelen op je appartement allang geen investering meer waar je jaren over doet om het terug te verdienen. Gezien het hier gaat om een gezamenlijke dak kun je er eventueel voor kiezen om zonnepanelen samen met de buren te kopen, dan kun je een mooie korting van de installateur krijgen.

Zonnepanelen aan je balkon

Zonnepanelen zijn absoluut geschikt voor appartementen. Verreweg het grootste deel van de bewoners plaatst de installatie op het dak. Soms is dit echter verboden. Geen probleem, want eventueel kun je de zonnepanelen zelfs aan het balkon hangen. 2 tot 4 zonnepanelen passen prima aan de railing van je balkon. Houd daarbij rekening met de hellingshoek en de schaduwval. Plaats de zonnepanelen bovendien altijd richting de zon.

Duurzame wereld

Met zonnepanelen draag je steentje bij aan een duurzame wereld. Bovendien bespaar je ontzettend veel energie, wat goed is voor je portemonnee. Ook ben je niet meer afhankelijk van energiemaatschappijen. Heb je verhuisplannen? Neem de zonnepanelen dan mee, zodat je er ook in een nieuwe woning voordeel van hebt.

Zonneboiler

Misschien vind je het lastig om een bepaald soort zonnepaneel te kiezen. Een zonneboiler is een aanrader voor appartementen. Het verbruikt maar liefst 50 tot 75% minder energie dan normaal. Het is dan ook een zeer duurzame optie die helemaal past bij deze tijd.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van installateurs actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende zonnepaneel installateurs