Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Zonnepanelen-expert.nl Informatie over zonnepanelen!
Zonnepanelen-expert.nl

Voor eengezinswoning

In de huidige maatschappij wordt duurzaamheid zeer belangrijk gevonden. Steeds meer mensen dragen op hun eigen manier een steentje bij aan een beter milieu. Ze doen bijvoorbeeld aan recycling, of schaffen zonnepanelen aan voor hun eengezinswoning. Met deze laatste optie kun je het energieverbruik in je woning behoorlijk verminderen. Zon is immers het grootste gratis energiebron die er is.

Zonnepanelen

Zonnepanelen wekken energie op door middel van zonlicht. Maar ook wanneer het bewolkt is zorgen ze voor energie. Het is dan ook een zeer duurzame energiebron. Meer informatie over de voordelen van zonnepanelen heeft ervoor gezorgd dat steeds meer Nederlanders met een eengezinswoning zonnepanelen overwegen. Niet alleen draag je een steentje bij aan een beter milieu, ook vallen de energiekosten een stuk lager uit dan normaal.

Zonnepanelen gebruiken als huurder

Zowel met een koop- als huurwoning kun je de voordelen van zonnepanelen ervaren. Diverse woningcorporaties bieden huurders de mogelijkheid om tegen een vast bedrag per maand zonnepanelen te gebruiken. Dit geldt ook voor eengezinswoningen. In samenspraak met de huurder bekijkt de woningcorporatie of huurder of het aan alle eisen voor zonnepanelen voldoet. Denk bijvoorbeeld aan de juiste ligging en hellingshoek. Het plaatsen van zonnepanelen moet uiteraard geen nadelige gevolgen hebben voor de buren.

Energiezuinig huis

Het gebruik van zonnepanelen in een eengezinswoning levert financiële voordelen op. Elk jaar valt de energierekening namelijk lager uit. Ook op andere manieren kun je het huis energiezuinig maken. Laat samen met de zonnepanelen bijvoorbeeld dak- of vloerisolatie plaatsen. Daardoor vallen de stookkosten zeer laag uit.

Een duurzame wereld

Voor het plaatsen van zonnepanelen en isolatie ben je in eerste instantie een paar duizend euro kwijt. Aan de andere kant is deze investering het meer dan waard. Als het goed is heb je door de lage energierekening binnen enkele jaren terugverdiend. Bovendien dragen eengezinswoningen met zonnepanelen bij aan een meer duurzame wereld.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van installateurs actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende zonnepaneel installateurs