Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Zonnepanelen-expert.nl Informatie over zonnepanelen!
Zonnepanelen-expert.nl

Groepsaankoop zonnepanelen

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van zonnepanelen. Niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd is deze duurzame vorm van energie in opkomst. Je bespaart er dan ook behoorlijk veel geld mee op je energierekening. Bovendien stijgt de waarde van je woning aanzienlijk. Misschien ben je vanwege de hoge installatiekosten nog niet helemaal overtuigd. Om kosten te besparen zou je de zonnepanelen kunnen aanschaffen met een groep.

Groepsaankoop zonnepanelen

Een groepsaankoop van zonnepanelen brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo kun je de kosten voortaan met elkaar delen. Daardoor is de investering een minder grote aanslag op je portemonnee. Bovendien profiteer je met elkaar van deze duurzame vorm van energie. Zonlicht kost immers helemaal niets! Samen draag je een steentje bij aan een duurzame wereld. Tegenwoordig zijn er diverse bedrijven die zonnepanelen verkopen aan groepen, waaronder ESNW en SamenZonneEnergie. Om meer mensen over de streep te trekken biedt het zelfs een mooie groepskorting aan.

Flinke groepskorting

Over het algemeen profiteer je met een grote groep mensen van een flinke groepskorting. Sterker nog, hoe meer mensen er deelnemen hoe voordeliger je uit bent. Sommige kortingen lopen wel op tot 20 of 30 procent. Het loont dus zeker om je buurman en diens buurman te overtuigen van de vele voordelen van zonnepanelen. Je profiteert immers allemaal van een lagere energierekening.

Installatie van zonnepanelen in het dorp

Wie weet heb je het hele dorp ervan overtuigd om zonnepanelen te nemen. In Nederland komen deze samenwerkingsverbanden gelukkig steeds vaker voor. Voor mensen is de groepskorting vaak een uitkomst. Bovendien nemen zonnepaneelbedrijven die de korting geven het werk graag uit je handen. Zij verzorgen namelijk de installatie van zonnepanelen voor elke woning. Uiteraard gebeurt dit in goed contact met de ervaren installateurs. Na afloop is er sprake van een uitgebreide monitoring en evaluatie.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van installateurs actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende zonnepaneel installateurs