Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Zonnepanelen-expert.nl Informatie over zonnepanelen!
Zonnepanelen-expert.nl

Voor agrariërs

Steeds meer agrariërs in Nederland maken gebruik van zonnepanelen. Wellicht heeft u zelf een agrarisch bedrijf. Het aanschaffen en plaatsen van zonnepanelen levert allerlei voordelen op. Zo bespaart u zowel energie als geld. Bovendien dragen ook agrarische bedrijven op deze manier bij aan een duurzame toekomst.

Duurzame investering

Agrarische bedrijven gebruiken over het algemeen veel stroom. Dankzij zonnepanelen gebeurt dit op een duurzame manier. Zonnepanelen zijn voor agrariërs dan ook een belangrijke investering. Op de lange termijn hoeft u namelijk nog zeer weinig te betalen voor je energie. Zonnepanelen werken bovendien altijd. Ook wanneer de zon niet schijnt in Nederland zorgen ze toch voor genoeg energie. Dit omdat de panelen op licht werken. Eventueel is er ook een accu beschikbaar om voor voldoende stroom en energie te zorgen.

Lage kosten voor grote zonnepanelen systeem

De kosten van zonnepanelen voor agrariërs zijn relatief laag. Des te meer een reden om het aanschaffen van deze duurzame producten te overwegen. Over het algemeen plaatsen de meeste agrariërs namelijk grote systemen op het dak van hun boerderij, loods of stallen. De vaste kosten voor een groot systeem zijn echter even hoog als voor een klein systeem. Dit betekent dat je uiteindelijk dus goedkoper uit bent.

Voordelen van zonnepanelen

Zonnepanelen werken het beste op een dak met veel ruimte. Agrarische bedrijven hebben meestal geen gebrek aan oppervlakte. Bij kleine bedrijven of woningen is voldoende oppervlakte voor zonnepanelen vaak een probleem. Alle voordelen van zonnepanelen voor agrariërs even op een rij:

  • Je bespaart veel energiekosten
  • Je profiteert van belastingtechnische voordelen, zoals de BTW teruggave van 21 procent
  • Een groot zonnepanelen systeem is gemiddeld minder duur dan een klein zonnepanelen systeem
  • Agrarische bedrijven hebben vaak genoeg plek voor zonnepanelen
  • Je bent voor stroom en energie voortaan niet meer afhankelijk van de energiemaatschappij

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van installateurs actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende zonnepaneel installateurs